Novetat

29,0038,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

A través de la gastronomia, el taller posa en valor receptes de plats i begudes tradicionals que han acompanyat algunes persones refugiades amb qui convivim. La gastronomia i els ingredients no entenen de fronteres i són punt de trobada. Per això cuinarem juntes, tot conjugant elements culinaris i històries que ens apropen a les vivències d’aquelles qui van haver de fugir per a trobar un lloc segur on refer la seva vida.

Al taller cuinarem receptes d’Hondures, Costa de marfil, Veneçuela i Perú. Pots consultar aquí la pàgina web de la iniciativa ‘Acull un plat’.

Consulta les Condicions d'inscripció.