Inscripcions tancades
Material audiovisual disponible

55,1578,75

El període d'inscripcions establert és a partir de les 10.15h del 14 de setembre fins el 26 de setembre pels tallers trimestrals i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places.

En aquest espai treballarem la tècnica de les teles aèries a partir de l’aprenentatge de les figures, les caigudes i els enllaços, despertant la consciència del propi cos en l’espai multidimensional que ens proposen l’aire i la tela. Desenvoluparem, de manera natural i progressiva, una major força, elasticitat i disponibilitat en el cos. Un espai per atrevir-te i, sobretot, divertir-te!

El muntatge i el desmuntatge de la infraestructura seran a càrrec del grup. És requerit venir 15 minuts abans pel muntatge de l’espai.

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fan arribar la Clara i Thais per gaudir del taller des de casa. A més, la Clara ofereix unes sessions personalitzades de virtual training per treballar la condició física des de casa. Per a més informació pots fer clic aquí.

Consulta les Condicions d'inscripció.