Inscripcions tancades
Material audiovisual disponible

5,008,00

El període d'inscripcions establert és a partir de les 10.15h del 14 de setembre fins el 26 de setembre pels tallers trimestrals i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places.

“Coses de dones”… Quantes vegades hem sentit aquesta frase? Processos biològics, psicològics, sociològics, afectius i energètics que construeixen el cicle menstrual reduïts a un estigma, a una indiferència establerta per la cultura capitalista i del patriarcat. Aquest taller no mixt (per a dones i identitats no hegemòniques) neix amb l’objectiu de trencar aquest motlle que defineix com ens informem, com ens eduquem, què sentim i com ens vivim tot buscant espais per a l’intercanvi d’experiències i compartint eines que ens ajudin a aprendre a llegir-nos, cuidar-nos i estimar-nos. 

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fa arribar l’associació “Memòria, Lluita i Resistència” per gaudir del taller des de casa. “Memòria, Lluita i Resistència, Taller de Cultura” és una associació cultural sense ànim de lucre fundada als anys ’90 amb la voluntat única de divulgar i denunciar les estructures imperialistes que es desenvolupen arreu del món sàdic i pervers que vivim. Mentrestant pots consultar els recursos que han penjat a la seva pàgina web. A més, també podeu consultar el projecte “Urbanisme per a l’endemà“, una sèrie d’articles i fils a twitter sobre ciutat, urbanisme i coronavirus.

Consulta les Condicions d'inscripció.