Material audiovisual disponible

6,2510,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller teoricopràctic ens familiaritzem amb les bases de la Comunicació No Violenta (CNV) i aprofundim en la manera d’entendre i aplicar els quatre passos que en conformen la seva estructura central. Treballem amb situacions concretes per sentir i integrar millor com, aquesta forma de comunicar, ens enriqueix i ajuda a resoldre conflictes d’una manera constructiva i empàtica, tant amb nosaltres mateixes com amb les altres. Veurem com canviar un llenguatge basat en judicis i agressivitat per un llenguatge basat en allò que sentim i necessitem. Molt recomanat per poder gaudir dels altres tallers de CNV d’una forma més completa.

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fa arribar l’Annette per gaudir del taller des de casa.

L’Associació per a la Comunicació no violenta ofereix espais d’atenció, per qualsevol persona, famílies o persones que hagin perdut un familiar o que necessitin expressar les seves necessitats. Per a més informació pots consultar la seva pàgina web, o escriure al 644677646 o al correu electrònic comunicacionnoviolenta@gmail.com

Consulta les Condicions d'inscripció.