Material audiovisual disponible

6,2510,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Taller teoricopràctic de CNV en el qual ens enfoquem en la força que resideix en la nostra capacitat d’empatitzar amb les altres i amb nosaltres mateixes. Taller, no només per preveure i resoldre conflictes, sinó també per cuidar-nos, conèixer-nos de forma profunda i començar a escoltar l’empatia que viu dins nostre, amb respecte i sense culpa. Per gaudir de manera més completa d’aquest taller, et recomanem que assisteixis també a CNV 1 – Els pilars de la CNV.

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fa arribar l’Annette per gaudir del taller des de casa.

 

L’Associació per a la Comunicació no violenta ofereix espais d’atenció, per qualsevol persona, famílies o persones que hagin perdut un familiar o que necessitin expressar les seves necessitats. Per a més informació pots consultar la seva pàgina web, o escriure al 644677646 o al correu electrònic comunicacionnoviolenta@gmail.com

Consulta les Condicions d'inscripció.