Material audiovisual disponible

6,2510,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller aprofundim en com la CNV ens ajuda a connectar amb el nostre poder personal i fer-nos més independents de les altres sense haver de allunyar-nos d’ells, sinó al contrari, mantenint relacions properes i autèntiques, basades en la sinceritat, la transparència i la cura mútua. Aprendrem a celebrar i a patir, conscients dels nostres valors i necessitats. Per gaudir de manera més completa d’aquest taller, et recomanem que assisteixis també a CNV 1: Els pilars de la CNV.

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fa arribar l’Annette per gaudir del taller des de casa.

L’Associació per a la Comunicació no violenta ofereix espais d’atenció, per qualsevol persona, famílies o persones que hagin perdut un familiar o que necessitin expressar les seves necessitats. Per a més informació pots consultar la seva pàgina web, o escriure al 644677646 o al correu electrònic comunicacionnoviolenta@gmail.com

Consulta les Condicions d'inscripció.