Inscripcions tancades
Material audiovisual disponible

6,2510,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller de CNV abordem el repte de rebre. Rebre de manera oberta, tranquil·la i lliure de culpa. Un rebre que nodreixi les nostres relacions i ajudi a crear un clima interpersonal que estimuli les ganes d’aportar bellesa a les nostres vides. Connectem amb el valor de la petició, lliure d’exigències, expressada per tenir cura de les pròpies necessitats i les de l’altre. Per gaudir de manera més completa d’aquest taller, et recomanem que assisteixis també a CNV 1: Els pilars de la CNV.

Aquest taller es realitzarà en format online. Un cop t’inscriguis rebràs l’enllaç per poder-te connectar a la sessió.

L’Associació per a la Comunicació no violenta ofereix espais d’atenció, per qualsevol persona, famílies o persones que hagin perdut un familiar o que necessitin expressar les seves necessitats. Per a més informació pots consultar la seva pàgina web, o escriure al 644677646 o al correu electrònic comunicacionnoviolenta@gmail.com

Consulta les Condicions d'inscripció.