20,0032,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest espai us fem una proposta per compartir i fer col·lectius els coneixements sobre l’apassionant i humit món boletaire. A la primera sessió farem una primera aproximació als tipus de bolets, consells pràctics per collir, netejar i/o comprar bolets de la mà d’un amant i expert en el tema. A la segona sessió ens organitzarem i ens acompanyarem en una immersió als boscos per fer un estudi sobre el terreny. A tercera sessió elaborarem les nostres pròpies receptes de carn i bolets. Celebrem la vida de la tardor plegades!

Per una qüestió de sostenibilitat ambiental i respecte al medi ambient, quan fem la sortida no collirem bolets, ja que som un grup nombrós i l’impacte ambiental seria negatiu.

Taller adreçat a persones majors d’edat.

*Pendent de confirmació de data en funció de l’evolució de la COVID-19 i en funció de quan aquesta permeti formats presencials.

Consulta les Condicions d'inscripció.