0,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller farem una aproximació teòrica i pràctica de l’eina terapèutica de les constel·lacions familiars, treballant les bases teòriques, la fenomenologia i perquè podem utilitzar-la. Sovint el que vam viure, des d’abans de néixer fins l’adolescència, crea uns hàbits no conscients que es repeteixen a l’etapa adulta, creant tensions i conflictes dins nostre. Les constel·lacions familiars pretenen facilitar comprensió i claredat per donar suport a situacions que vols canviar a la teva vida i, així, propiciar una vida més plena, suau i oberta al benestar.

*Possible format online, pendent de decidir en funció de l’evolució de la COVID-19

Consulta les Condicions d'inscripció.