Material audiovisual disponible

9,0011,25

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller potenciarem la vinculació i la implicació de la família en processos tan quotidians com cuinar i menjar. L’objectiu és aprofitar la curiositat dels infants i, a través del joc i de forma senzilla, tractar l’experimentació amb aliments. La gastronomia serà el fil conductor i reconeixerem textures, colors, olors i sabors per gaudir menjant i aprendre a alimentar-nos. Farem plats fàcils i divertits, amb un receptari que promociona el consum de cereals, llegums i verdures, així com la reducció de sucres refinats i greixos saturats. Cuinarem plats amb ingredients de temporada, de proximitat i ecològics.

Adreçat a infants d’entre 5 i 8 anys. La inscripció inclou la participació d’un infant i d’una persona adulta.

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fa arribar la Mercè per gaudir del taller des de casa.

Consulta les Condicions d'inscripció.