Inscripcions tancades
Material audiovisual disponible

3,00

El període d'inscripcions establert és a partir de les 10.15h del 14 de setembre fins el 26 de setembre pels tallers trimestrals i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places.

En aquest taller treballarem, a partir de receptes originals, formes creatives de cuinar les verdures i fruites locals i de temporada. Aquesta proposta de la Cooperativa de Consum Ecològic Borronets promou un consum ecològic, de proximitat i responsable, així com una alimentació més saludable i respectuosa amb el planeta i les persones.

Aquest taller està facilitat per la Sofia, en col·laboració amb la Cooperativa Borronets, una cooperativa de consum autogestionada amb la finalitat d’abastir-se de productes alimentaris ecològics, de temporada i de proximitat, afavorint el tracte directe amb els productors. Si vols millorar els teus hàbits alimentaris i viure de manera més responsable amb el teu entorn, pots acompanyar-los en aquest projecte!

En format classe magistral i sense degustació, només la persona tallerista podrà manipular els ingredients i les inscrites hauran d’estar assegudes i amb distància. S’eliminarà el cost addicional de suplement per a ingredients.   

Tot seguit pots consultar el contingut audiovisual que ens fa arribar la Sofia per gaudir del taller des de casa.

Consulta les Condicions d'inscripció.