25,0040,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest curs connectarem amb la Comunicació No Violenta (CNV), un llenguatge que ens ajuda a conèixer i acceptar-nos millor a nosaltres mateixes i les altres. La CNV ens apropa a relacionar-nos cobrint les nostres necessitats tenint en compte les de les altres persones. Treballem per detectar i desprendre’ns de judicis i dinàmiques d’atac i defensa i per resoldre conflictes de manera respectuosa i sostenible. La CNV ens ajuda a empoderar-nos de forma empàtica i a millorar de forma significativa la qualitat de les nostres relacions.

Per a més informació, pots consultar aquest material explicatiu. 

Consulta les Condicions d'inscripció.