49,2565,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller no mixte (per a persones trans, no binàries i dones) ens endinsarem en un procés d’autoconeixement i d’expressió emocional i corporal a través del moviment, la dansa lliure i la música. Estimulant la creativitat, l’espontaneïtat i la creació de vincles a través d’exercicis grupals i individuals. Combinarem la dansa teràpia amb treball bioenergètic i meditació per a millorar el benestar i la salut mental, física i emocional. I desenvoluparem la consciència emocional i corporal, compartint i expressant les nostres emocions amb el grup, explorant nous patrons de moviment i descarregant i mobilitzant l’energia física. T’animes a participar-hi?

Consulta les Condicions d'inscripció.