Novetat

6,008,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest tastet sobre parlar en públic des d’una perspectiva feminista està enfocat a potenciar la capacitat comunicativa i l’empoderament femení a través de tècniques de coaching de la veu i dels diferents tipus de llenguatge i de comunicació. Perquè podem parlar en públic amb el nostre propi estil i aconseguir més eloqüència, lideratge, visibilitat i respecte sense necessitat de masculinitzar-nos. També abordarem temes com les idees limitant, barreres psicològiques, barreres externes i realitzarem exercicis pràctics enfocats a desenvolupar i millorar les habilitats comunicatives per parlar en públic.

Espai no mixt.

Consulta les Condicions d'inscripció.