Places exhaurides

48,0058,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Tallers per iniciar els infants en el món musical i compartir la música en família a partir de cançons, jocs de falda, audicions, exercicis rítmics, relaxació, manipulació d’instruments i jocs musicals. Inscripció familiar (una persona adulta i un infant). 

Degut a l’alta demanda, l’assignació de places per a aquest taller serà via sorteig. Per participar al sorteig cal que omplis les dades d’aquest formularique s’obrirà el 12 de setembre a les 10h i romandrà actiu durant 48h -.

Realitzarem el sorteig el 14 de setembre a les 12h a través d’una aplicació en línia. També serà enregistrat. Només es pot realitzar una inscripció per infant.  

IMPORTANT: EL FET D’OMPLIR EL FORMULARI NO SIGNIFICA L’ASSIGNACIÓ D’UNA PLAÇA PER AL TALLER D’ESTIMULACIÓ MUSICAL.

Consulta les Condicions d'inscripció.