Novetat

28,7544,50

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest taller utilitza la fotografia com un mitjà per a l’estimulació de la creativitat i l’autoconeixement. Treballarem exercicis creatius i un projecte personal en referència al tema que cadascú vulgui treballar, relacionat amb la història personal o algun aspecte particular de la pròpia vida. No cal tenir coneixements previs de fotografia. Es pot realitzar amb càmera de fotos o amb el mòbil.

Si vols conèixer persones interessades en la fotografia creativa no dubtis unir-te en aquest grup impulsat per la Julieta, la facilitadora del taller!

Consulta les Condicions d'inscripció.