Inscripcions tancades
Material audiovisual disponible

55,2576,50

El període d'inscripcions establert és a partir de les 10.15h del 14 de setembre fins el 26 de setembre pels tallers trimestrals i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places.

Totes participem del desenvolupament d’una sèrie d’indrets, com ara el poble on naixem o l’entorn on vivim. La nostra història personal està lligada a aquests territoris, alhora participem en la seva evolució i del seu creixement. En aquesta activitat combinem caminades amb la fotografia, entesa com una eina senzilla i plena de possibilitats expressives, per mostrar la identitat de Sant Andreu des de la mirada dels seus protagonistes i contribuir a la conservació de la seva història.

Tot seguit pots consultar el material audiovisual que ens fa arribar l’associació El Catalejo per gaudir del taller des de casa. Pots fer una ullada per la pàgina web de El Catalejo, l’associació sense ànim de lucre facilitadora del taller. Dissenyen els tallers partint de la realitat local, fent de la càmera una eina senzilla i propera que qualsevol pot fer servir com a mitjà per alçar la veu i expressar-se en primera persona. Ens proposen generar espais de reflexió i d’acció al voltant de les inquietuds i necessitats dels col·lectius, que, per diferents motius, són invisibilitzats o es troben en risc d’exclusió social.

Consulta les Condicions d'inscripció.