Novetat
Material audiovisual disponible

55,2576,50

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Totes participem del desenvolupament d’una sèrie d’indrets, com ara el poble on naixem o l’entorn on vivim. La nostra història personal està lligada a aquests territoris, alhora participem en la seva evolució i del seu creixement. En aquesta activitat combinem caminades amb la fotografia, entesa com una eina senzilla i plena de possibilitats expressives, per mostrar la identitat de Sant Andreu des de la mirada dels seus protagonistes i contribuir a la conservació de la seva història.

Tot seguit pots consultar el material audiovisual que ens fa arribar l’associació El Catalejo per gaudir del taller des de casa. Pots fer una ullada per la pàgina web de El Catalejo, l’associació sense ànim de lucre facilitadora del taller. Dissenyen els tallers partint de la realitat local, fent de la càmera una eina senzilla i propera que qualsevol pot fer servir com a mitjà per alçar la veu i expressar-se en primera persona. Ens proposen generar espais de reflexió i d’acció al voltant de les inquietuds i necessitats dels col·lectius, que, per diferents motius, són invisibilitzats o es troben en risc d’exclusió social.

Consulta les Condicions d'inscripció.