Inscripcions tancades
Material audiovisual disponible

5,008,00

El període d'inscripcions establert és a partir de les 10.15h del 14 de setembre fins el 26 de setembre pels tallers trimestrals i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places.

Taller que exemplifica els processos d’expulsió de parts de la població a l’extraradi de les ciutats, on s’aparta el que no agrada a les elits socials. Parlem no només dels augments del preu de l’habitatge, sinó d’estratègies urbanes i econòmiques que entenen la ciutat com a producte, mercantilitzant així tots els àmbits de vida de les veïnes. De les Cases Barates del Bon Pastor a la High Line de Nova York, processos concrets dins de dinàmiques globals, on veurem que no és exclusiu de la nostra ciutat. Debatrem quines són les eines al nostre abast per construir resistències col·lectivament.

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fa arribar l’associació “Memòria, Lluita i Resistència” per gaudir del taller des de casa. “Memòria, Lluita i Resistència, Taller de Cultura” és una associació cultural sense ànim de lucre fundada als anys ’90 amb la voluntat única de divulgar i denunciar les estructures imperialistes que es desenvolupen arreu del món sàdic i pervers que vivim. Mentrestant pots consultar els recursos que han penjat a la seva pàgina web. A més, també podeu consultar el projecte “Urbanisme per a l’endemà“, una sèrie d’articles i fils a twitter sobre ciutat, urbanisme i coronavirus.

Consulta les Condicions d'inscripció.