Places exhaurides

0,00

El període d’inscripcions establert és a partir de les 10h del 16 de setembre i fins a les 20h del 23 de setembre o fins a exhaurir places.

Taller d’apoderament per a dones que utilitza la consciència corporal, la música, l’artteràpia i la relaxació per aprendre a gestionar les emocions, a creure en nosaltres mateixes i a reconnectar-nos  amb el nostre poder personal. El Grup de dones és dansa, art i interculturalitat; és una experiència que s’ha de viure. Aquest taller és per  a dones, t’hi esperem!

Aquest taller està facilitat per Accem, una organització sense ànim de lucre, apartidista i aconfesional que treballa per a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat. Defensen la igualtat de drets, deures i oportunitats per a totes les persones, amb independència del seu origen, gènere, orientació i identitat sexual, religió, opinió o grup social.

Taller anual amb matrícula viva: per als tallers amb matrícula viva, les inscripcions es poden fer en qualsevol moment i, mentre quedin places, aquestes s’assignen per ordre d’inscripció. Un cop esgotades, s’habilita una llista d’espera. Tres faltes d’assistència no justificades són motiu de pèrdua de plaça.

 

Consulta les Condicions d'inscripció.