Noves receptes
Material audiovisual disponible

15,0024,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En el món dels vegetals, els productes i les combinacions són gairebé infinites. Amb verdures cuites i crues, llegums i cereals, es poden elaborar les masses ideals per fer hamburgueses, mandonguilles o croquetes casolanes prescindint de la proteïna animal. A més, pot ser una manera saborosa de reaprofitament de sobrants d’altres preparacions. Aprendrem opcions vegetarianes d’hamburgueses, mandonguilles i croquetes, així com les salses o condiments que més afavoreixen cada varietat. Utilitzarem productes de proximitat, de temporada i ecològics.

Tot seguit pots consultar el material audiovisual que ens fa arribar la Mercè Homar per gaudir del taller des de casa.

*Pendent de confirmació de data en funció de l’evolució de la COVID-19 i en funció de quan aquesta permeti formats presencials.

Consulta les Condicions d'inscripció.