Novetat

37,5060,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

La música pot intensificar i modificar l’estat d’ànim, és expressió i alhora és habilitat i compartir. De la mà del teixit de barri del Bon Pastor, en aquest taller, per a joves i no tan joves, aprendrem les bases i ritmes que acompanyen al flamenc, la rumba, els tangos i les bulerias, entre d’altres. Explorarem la música i la creativitat, tot posant  acords, melodies, ritme i paraules a aquests estils musicals. T’animes a ser artista? Només has de posar-ho en pràctica! Adreçat a persones a partir de 14 anys.

Observacions: Millor si les inscrites disposeu d’instrument propi que pugueu dur pel taller. S’ensenyen les bases de rumba flamenca, rumba catalana, tangos gitanos, rumba lenta, bulerias, soleàs, alegrias i tarantas.

Consulta les Condicions d'inscripció.