Novetat

0,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta activitat descobrirem els impactes ambientals de tot allò que mengem, mitjançant la simulació d’un concurs de cuina. Els aliments tenen una petjada ambiental segons d’on vinguin, com estiguin fets o els seus embolcalls. Posarem atenció als residus produïts a la cuina i a la compra d’aliments de manera conscient. Aprendrem a fer la recepta més sostenible possible i proposarem i buscarem, de manera conjunta, alternatives de consum responsable en l’alimentació. Taller familiar, recomanat per a infants a partir de 10 anys. La inscripció inclou una persona adulta + un infant.

Consulta les Condicions d'inscripció.