Novetat

36,2553,50

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Des dels seus orígens, l’art urbà ha estat una eina d’expressió i reivindicació als carrers. En aquest taller ens aproparem a aquesta disciplina artística a través de sis sessions en les que coneixerem les formes, tècniques i artistes referents de l’art urbà. A més, construirem i dissenyarem conjuntament un missatge que serà pintat col·lectivament a Sant Andreu entre totes les participants.

Adreçat a joves de partir de 14 anys.

Si vols descobrir el projecte de B-Murals pots fer una ullada a la seva pàgina web. B-Murals és un espai de reflexió creació i promoció especialitzat en Art Urbà. Un lloc on es generen idees, projectes i activitats amb l’objectiu de fomentar i situar l’art mural, l’Street Art i el Graffiti a Barcelona.

Consulta les Condicions d'inscripció.