Novetat

0,00

El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Posar en dubte la identitat masculina tradicional és una responsabilitat individual i col·lectiva. Aquest taller no-mixte per a homes pretén oferir algunes claus per què aquests es facin càrrec del seu paper en la construcció d’una societat més justa i igualitària.

A càrrec de Louis Barral, activista vinculat a grups d’homes autogestionats. Barral ha dinamitzat tallers per a diversos grups d’homes vinculats als moviments socials. En l’àmbit acadèmic, ha cursat estudis de gènere així com el Màster interdisciplinari en estudis de dones, gènere i ciutadania de la Universitat de Barcelona.

El taller s’emmarca en les Jornades “Espai de pensament comunitari“, impulsades des de L’Harmonia i que es desenvoluparan durant el mes de juny i juliol.

Consulta les Condicions d'inscripció.