Novetat
Places exhaurides
Material audiovisual disponible

5,008,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Aprendrem a elaborar postres vegans per gaudir dels gustos de la tardor. En aquest taller t’explicarem algunes alternatives al sucre i quins ingredients fer servir per les versions veganes de diversos postres. Farem quatre receptes fàcils i delicioses amb fruites de proximitat  i de temporada, com per exemple: pastissos o coques, cremes i postres de fruites.

En format classe magistral i sense degustació, només la persona tallerista podrà manipular els ingredients i les inscrites hauran d’estar assegudes i amb distància. S’eliminarà el cost addicional de suplement per a ingredients.   

Tot seguit pots consultar el material audiovisual que ens fa la arribar la Sofia per gaudir del taller des de casa!

Consulta les Condicions d'inscripció.