Novetat
Inscripcions tancades

10,0013,00

El període d’inscripcions establert és a partir de les 10h del 16 de setembre i fins a les 20h del 23 de setembre o fins a exhaurir places.

Activitat artística i lúdica adreçada a famílies amb infants de 4 a 8 anys en què oferim eines perquè petites i grans treballin en equip, estrenyin llaços i desenvolupin conjuntament la curiositat, la sensibilitat i la creativitat, nodrint i millorant les seves competències socials, cognitives i emocionals. Prenent com a referència el retrat fotogràfic, treballarem des de l’individual cap al col·lectiu. Utilitzarem diferents suports, combinant la fotografia amb el dibuix i el collage sobre materials com el metacrilat o la cel·lofana.

Pots fer una ullada per la pàgina web de El Catalejo, l’associació sense ànim de lucre facilitadora del taller. Dissenyen els tallers partint de la realitat local, fent de la càmera una eina senzilla i propera que qualsevol pot fer servir com a mitjà per alçar la veu i expressar-se en primera persona. Ens proposen generar espais de reflexió i d’acció al voltant de les inquietuds i necessitats dels col·lectius, que, per diferents motius, són invisibilitzats o es troben en risc d’exclusió social.

Consulta les Condicions d'inscripció.