Novetat

10,0013,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Activitat artística i lúdica adreçada a famílies amb infants de 4 a 8 anys en què oferim eines perquè petites i grans treballin en equip, estrenyin llaços i desenvolupin conjuntament la curiositat, la sensibilitat i la creativitat, nodrint i millorant les seves competències socials, cognitives i emocionals. Prenent com a referència el retrat fotogràfic, treballarem des de l’individual cap al col·lectiu. Utilitzarem diferents suports, combinant la fotografia amb el dibuix i el collage sobre materials com el metacrilat o la cel·lofana.

Pots fer una ullada per la pàgina web de El Catalejo, l’associació sense ànim de lucre facilitadora del taller. Dissenyen els tallers partint de la realitat local, fent de la càmera una eina senzilla i propera que qualsevol pot fer servir com a mitjà per alçar la veu i expressar-se en primera persona. Ens proposen generar espais de reflexió i d’acció al voltant de les inquietuds i necessitats dels col·lectius, que, per diferents motius, són invisibilitzats o es troben en risc d’exclusió social.

Consulta les Condicions d'inscripció.