0,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.
El roomescape de Fronteres Invisibles és una activitat lúdica on, després d’exposar la dinàmica i presentar els objectius i conceptes que ens hi acompanyaran, cada participant esdevindrà un personatge que haurà d’anar avançant i esbrinant els passos a seguir davant diferents reptes. Finalment, proposarem un espai de debat per compartir opinions, sentiments i coneixements sorgits durant l’estona de joc. En aquest últim espai, també sentirem l’experiència vital de persones que han patit directament els racismes que tractem al joc.
Fronteres Invisibles és un projecte educatiu que treballa les migracions i tot el que se’n desprèn. A través del joc, es mostra la realitat de les persones immigrades a l’Estat Espanyol. Esperem que gaudiu del joc i ens conscienciem sobre les fronteres invisibles a les que s’enfronten persones que tenen tot el dret del món a viure!
Activitat que forma part del 8è aniversari de l’Ateneu L’Harmonia. 

Consulta les Condicions d'inscripció.