14,0017,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller donarem valor al talent femení dins del sector cerveser i gaudirem de conèixer el vincle social de la dona amb el món cerveser al llarg de la història. Tot plegat, acompanyat d’un tast guiat de tres noves cerveses d’estils diferents, triades per la seva qualitat, proximitat i per la implicació de dones en portar endavant els projectes que representen. 

Aquest taller es realitzarà en format online. Els dies previs, us informarem a les persones inscrites per passar a buscar les cerveses a l’Ateneu i us farem arribar l’enllaç per connectar-vos a la sessió. 

*Pendent de confirmació de data

Consulta les Condicions d'inscripció.