Material audiovisual disponible

8,0011,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Curs a l’aire lliure: en aquesta nova proposta esbossarem racons del Mercat de Sant Andreu amb la tècnica de l’art urbà Sketching. Dibuixar a l’aire lliure (arbres, edificis, carrerons, detalls, gent caminant, etc) és una manera de dibuixar molt lliure i gratificant. Les eines i tècniques utilitzades seran, principalment, llapis, punta fina negre i grafit, combinat amb aquarel·la.

Tot seguit pots consultar les propostes audiovisuals que ens fa arribar el Grup de Pintors de Sant Andreu per gaudir del taller des de casa, entitat allotjada a l’Ateneu. A banda de facilitar tallers, també organitzen diverses activitats obertes a l’Ateneu i a altres espais de Sant Andreu, com a Can Portabella, per exemple. De ben segur que quan les condicions sanitàries ho permetin tornaran a omplir Sant Andreu d’art!

*Pendent de confirmació de data en funció de l’evolució de la COVID-19 i en funció de quan aquesta permeti formats presencials.

Consulta les Condicions d'inscripció.