Novetat

15,0024,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Vols aprendre a moure la pelvis i els glutis i passar una bona estona? Saps que diferència entre el twerk i el booty dance o que és la dansa Jogaçao? En aquest taller farem una mica de tècnica, coreografies, estiraments, petites acrobàcies (senzilles) i coneixerem les cultures i referències que envolten els balls del cul.  No cal cap coneixement previ, només ganes d’aprendre i de gaudir del ball i del moviment del cos, t’hi esperem!

Observacions: Cal portar mascareta i necessitaràs genolleres de tela (el primer dia pots venir amb una estoreta), roba còmode i aigua.

Consulta les Condicions d'inscripció.