Novetat

0,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

La capoeira és un art marcial brasiler d’arrels africanes, basat en una cultura popular ancestral que es va forjar en els temps de l’esclavitud colonial amb l’arribada d’esclaus des de l’Àfrica. Aquest rerefons comporta que un capoeirista és un agent de llibertat i solidaritat que transforma la seva pròpia realitat a través d’aquest art. Es valora la companyonia, el respecte i es treballa el desenvolupament personal. A més, aprendrem cantigas senzilles que van passant de generació en generació a través de la cultura oral i que parlen sobre situacions de desigualtat, perills, consells, o el dia a dia dins el joc de la capoeira.

Consulta les Condicions d'inscripció.