Inscripcions tancades
Material audiovisual disponible

5,008,00

El període d'inscripcions establert és a partir de les 10.15h del 14 de setembre fins el 26 de setembre pels tallers trimestrals i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places.

Palestina, un territori dividit geogràficament i social. Apartheid colonial que s’intensifica amb l’ocupació física del mapa per part de l’estat artificial d’Israel. Taller on investigarem els límits de la violència militar de les Forces de Defensa d’Israel (FDI) en camps de refugiades a Cisjordània, i posarem sobre la taula les mesures repressives, administratives, vitals i infraestructurals que ofeguen les habitants palestines. Farem un recorregut històric, polític i geogràfic de l’orient pròxim on podrem entendre el perquè de l’interès imperialista, i debatrem sobre les resistències que es donen allà i què podem fer des d’aquí.

Tot seguit pots consultar els materials audiovisuals que ens fa arribar l’associació “Memòria, Lluita i Resistència” per gaudir del taller des de casa. “Memòria, Lluita i Resistència, Taller de Cultura” és una associació cultural sense ànim de lucre fundada als anys ’90 amb la voluntat única de divulgar i denunciar les estructures imperialistes que es desenvolupen arreu del món sàdic i pervers que vivim. Mentrestant pots consultar els recursos que han penjat a la seva pàgina web. A més, també podeu consultar el projecte “Urbanisme per a l’endemà“, una sèrie d’articles i fils a twitter sobre ciutat, urbanisme i coronavirus.

Consulta les Condicions d'inscripció.