
Sardinada popular. Acomiadem l’estiu amb sardines i sidra
Data
20 setembre a les 12.00
S’ha acabat el bròquil! I l’estiu també, i perquè som unes somiatruites i volem imaginar un futur comú, més just, més divertit i més comunitari, ens retrobem al voltant d’unes sardines i uns gots de sidra. Podrem explicar el nostre estiu posant més pa que formatge, remenarem les cireres abans que arribi la tardor, i eixerides com uns pèsols potser descobrirem la sopa d’all.
Vine al retrobament de la comunitat harmònica al voltant d’un migdia amb sardines (o broqueta de seitan, xampinyons i verdures) i sidra natural, a càrrec del bar La Tempesta i la Comissió de Programació de l’Ateneu.
12h Degustació de sidra D.O. Euskal Sagardoa (entrades esgotades)
12h Comencem a coure les sardines a la brasa (i quan estiguin llestes les repartirem)
13h Musiqueta amb Dj Nittah
—
*Ració de sardines de Palamós a la brasa: 7€
*Degustació (5 sidres D. O. Euskal Sagardoa) i got de regal: 4€ (places limitades!)
*Ampolla de sidra D. O. Euskal Sagardoa: 5€
*Venda a la barra de La Tempesta i també a la web de l’Ateneu: Ració de sardines (7€) i Degustació de sidra (4€)
Preu