Tallers

Tot seguit pots consultar la proposta de programació dels cursos i tallers de tardor que ofereix l’Ateneu. El període d’inscripció és del 16 al 26 de setembre o fins 48h abans de l’inici per aquells tallers monogràfics. No et quedis sense plaça!

Els cursos i tallers de tardor estan condicionats a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 vigents en el moment de la seva realització. A més, en aquells tallers que puguin desenvolupar-se presencialment, serà obligatori l’ús de mascareta.

L’Ateneu facilitem espais i tecnologia de l’Ateneu per a que puguis venir aquí a fer els tallers online. Pots escriure’ns a a informacio@ateneuharmonia.cat per gestionar la reserva.

Apostem per ser un agent facilitador d’eines perquè ens seguim formant des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats, per això, en alguns dels tallers trobaràs continguts audiovisuals disponibles per gaudir dels cursos i tallers de l’Ateneu quan i des d’on vulguis.

Consulta les condicions d’inscripció.*

Tallers monogràfics de tardor Tallers trimestrals de tardor Material online disponible dels tallers de salut i benestar Material online disponible dels tallers de gastronomia Material online disponible dels tallers de recursos i humanitats Material online disponible dels tallers d'art, expressió i cultura digital Material online disponible dels tallers per a joves Material online disponible dels tallers per a infants Material online disponible dels tallers familiars Materials d'entitats i col·lectius

Tallers trimestrals de tardor

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.
Tot allò que mai haguessis volgut preguntar sobre l’Ateneu i la seva comunitat