Tallers

Tot seguit pots consultar la proposta de programació dels cursos i tallers de tardor que ofereix l’Ateneu.
Desitjàvem un escenari que permetés la realització dels cursos i tallers sense incidències, però no ha estat així.  Davant les afectacions al format presencial, l’Ateneu facilitarem que puguin haver-hi alternatives, alhora que apostem per mantenir els ingressos que s’hagin generat en les inscripcions per pagar a les talleristes i facilitadores dels cursos i tallers. 
Durant el desenvolupament dels tallers en format presencial serà obligatori l’ús de mascareta. Els cursos i tallers de tardor estan condicionats a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 vigents al moment de la seva realització. A més, en alguns dels tallers hi trobaràs continguts audiovisuals disponibles per gaudir dels cursos i tallers de l’Ateneu des de casa.
Si tens algun dubte, suggeriment o proposta, ens pots escriure a tallers@ateneuharmonia.cat

 

Salut i benestar Cultura digital Gastronomia Art i expressió Recursos i humanitats Per a infants Familiars Per a joves Tallers amb recursos online disponibles Materials d'entitats i col·lectius

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.