Tallers

Tot seguit pots consultar la proposta de programació dels cursos i tallers monogràfics d’estiu que ofereix l’Ateneu. El període d’inscripció per als tallers és des de les 11h del 15 de juny fins el 22 de juny, i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places. No et quedis sense plaça!

Els cursos i tallers estan condicionats a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 vigents en el moment de la seva realització.

Apostem per ser un agent facilitador d’eines perquè ens seguim formant des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats En aquest apartat trobaràs continguts audiovisuals disponibles per gaudir dels cursos i tallers de l’Ateneu quan i des d’on vulguis.

Consulta les condicions d’inscripció.*

Moviment i benestar Alimentació saludable i sostenible Arts i expressió creativa Habilitats i coneixements Infantils

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.
Tot allò que mai haguessis volgut preguntar sobre l’Ateneu i la seva comunitat

Per petita que sigui, qualsevol aportació és d’agrair i ens ajudarà a continuar promovent, des de la pràctica i l’autogestió, que amb i des de la cultura, podem transformar la realitat que ens envolta.

Configuració de cookies


Tanca Més informació