Tallers

Tot seguit pots consultar la proposta de programació dels cursos i tallers d’hivern que ofereix l’Ateneu. El període d’inscripció per als tallers és des de les 10.15h de l’11 de gener i fins el 18 de gener, i fins 48h abans de l’inici dels tallers monogràfics o fins exhaurir places. No et quedis sense plaça!

Els cursos i tallers estan condicionats a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 vigents en el moment de la seva realització.

Apostem per ser un agent facilitador d’eines perquè ens seguim formant des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats En aquest apartat trobaràs continguts audiovisuals disponibles per gaudir dels cursos i tallers de l’Ateneu quan i des d’on vulguis.

Consulta les condicions d’inscripció.*

Moviment i benestar Alimentació saludable i sostenible Arts i expressió creativa Habilitats i coneixements Juvenils Infantils Familiars

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.
Tot allò que mai haguessis volgut preguntar sobre l’Ateneu i la seva comunitat