Tallers

Tot seguit pots consultar la proposta de programació dels cursos i tallers de primavera que ofereix l’Ateneu. El període d’inscripció per als tallers trimestrals és des de les 10.15h del 20 al 27 d’abril a les 23.59 de 2022 i fins 48h abans de l’inici per als tallers monogràfics. No et quedis sense plaça!

Els cursos i tallers estan condicionats a les mesures sanitàries derivades de la Covid-19 vigents en el moment de la seva realització.

Apostem per ser un agent facilitador d’eines perquè ens seguim formant des de les nostres respectives situacions i vulnerabilitats En aquest apartat trobaràs continguts audiovisuals disponibles per gaudir dels cursos i tallers de l’Ateneu quan i des d’on vulguis.

Consulta les condicions d’inscripció.*

Tallers monogràfics de primavera Tallers trimestrals de primavera Material online disponible dels tallers de salut i benestar Material online disponible dels tallers de gastronomia Material online disponible dels tallers de recursos i humanitats Material online disponible dels tallers d'art, expressió i cultura digital Material online disponible dels tallers per a joves Material online disponible dels tallers per a infants Material online disponible dels tallers familiars Materials d'entitats i col·lectius

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.
Tot allò que mai haguessis volgut preguntar sobre l’Ateneu i la seva comunitat