Espais

L’Ateneu L’Harmonia ofereix un servei de cessió i lloguer d’espais a entitats, grups, col·lectius i particulars. Es prioritzaran aquelles activitats obertes i d’interès general, així com les sol·licituds d’entitats i veïns i veïnes de Sant Andreu de Palomar.

Perquè casa nostra és casa vostra!

Normativa
Tarifes Sol·licitud

Espai Joe Forga

Superfície: 150m2 (tarima de 8x4m)

Aforament: 100 persones

Característiques: Il·luminació natural i artificial, terra de parquet, taules i cadires, vestidor, tarima, focus, altaveus, equip de so, taula de control d’il·luminació i so, connexions hdmi i dmx, pantalla i projector fixes, connexió a Internet sense cables.

L’ús de l’equip de so i llums requereix la contractació de personal tècnic de la casa.

Espai relacional

Superfície: 150m2 (tarima de 4x3m)

Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires, 2 sofàs, 1 barra, tamborets, guies per exposicions, tarima, equip de so mòbil, focus, fil musical, màquines de vending, microones, connexió a Internet sense cables.

L’ús de l’equip de so requereix la contractació de personal tècnic de la casa.

Bucs d’assaig

Superfície: 50m2

Característiques: Il·luminació natural i artificial, estanteries, 2 amplificadors de guitarra, 1 amplificador de baix, 1 bateria, 3 micròfons amb peu, equip de veus, connexió a internet sense cables.

La Cuina de l’Espe

Superfície: 50m2

Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires, cuina totalment equipada amb aigüera, aigua calenta, vitroceràmica en illa central, armaris, extractor de fums, forn, microones, frigorífic, estris de cuina i vaixella, connexió a internet sense cables.

Taller d’arts plàstiques i serigrafia

Superfície: 30 + 30m2 (taller doble panelable)

Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires, 2 aigüeres, 1 aigüera gran per treballs de serigrafia, taula amb pop de 4 colors de serigrafia, connexió a internet sense cables.

Aula TiC

Superfície: 45m2

Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires, 13 ordinadors de sobretaula, 1 pissarra, connexió a internet amb i sense cables.

Aules

L’Ateneu disposa de tres aules d’entre 30 i 45m2.

Característiques: Il·luminació natural i artificial, taula i cadires amb braç, pissarra, connexió a internet sense cables.

Tallers

L’Ateneu disposa de tres tallers dobles (50m2 panelables en dos espais) i tres tallers petits (25m2).

Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires, connexió a internet sense cables. Alguns dels tallers disposen d’aigüera.

[Fotografies: Òscar Martínez - OOP]

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.
L’Harmonia t’escau, per això et convidem a associar-te al projecte. Amb la teva aportació seguirem enfortint plegades l'autogestió de l’Ateneu.
Per petita que sigui, qualsevol aportació és d’agrair i ens ajudarà a continuar promovent, des de la pràctica i l’autogestió, que amb i des de la cultura, podem transformar la realitat que ens envolta.
Tot allò que mai haguessis volgut preguntar sobre l’Ateneu i la seva comunitat

Configuració de cookies


Tanca Més informació