Entitats

Som moltes les entitats i col·lectius que habitem l’equipament i que ens corresponsabilitzem de la seva gestió.
Perquè, com deia Maria Mercè Marçal, juntes farem nostra la nit!

 

Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya

L’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya és una associació artística catalana que té la seva seu a Barcelona i que es dedica, principalment, a foment de l’art de l’aquarel·la.

Agrupament Escolta Jaume I

Entitat de lleure d'infants situada a Sant Andreu de Palomar fundada l'any 1955. Formem part d'Escoltes Catalans.

Amics de la Fabra i Coats

Associació d'ex-treballadors de la Coats Fabra, S.A, antiga fabrica textil que des de meitats del segle XIX ha estat per Sant Andreu, juntament amb la Maquinista, la Pegaso i l'Hispano Suiza font de vida per a moltes veïnes. 

Assata

Col·lectiu d'autodefensa feminista que sorgeix del taller que s'oferia a L'Harmonia: diverses singularitats i trajectòries convergint en un denominador comú.

Associació Catalana d’Afectats i Afectades de Fibromiàlgia i altres

L'ACAF és una associació d'ajuda mútua formada per persones afectades de fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central (síndrome de fatiga crònica/EM, sensibilitat química múltiple i electrohipersensibilitat).

Associació Catalana d’Amics de les Orquídies

Associació nascuda l'any 1995 conjuntament amb la primera Exposició d'Orquídies Exòtiques, que comparteix un objectiu comú entre les seves membres: les orquídies.

Associació Cetàcea

L’Associació Cetàcea neix a l’agost de 2012, amb l’objectiu de protegir, conservar i investigar la vida i hàbitats marins en el litoral català així com preservar el medi marí i les espècies que hi viuen.

Associació d’Estudis Històrics de l’Automoció

Associació d'ex-treballadors de la Hipano Suiza, ENASA - Pegaso nascuda l'any 2002 i destinada a conservar la memòria històrica de la indústria automobilística. El seu objectiu és promoure la divulgació històrica automobilística.  

Associació de persones amb símptomes de dependència emocional GAEDE

Espai de desenvolupament afectiu i personal, on treballar les dificultats a l'hora d'establir vincles plens i significatius.

Associació per la Defensa de la Gent Gran

Associació que treballa i promou activitats per a persones majors de 65 anys.

Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius

Defensem la natura i la salut de les persones, a partir de principis ecològics i socials contribuint a un canvi social. Treballem la diversitat, la cooperació, la solidaritat i la participació.

Col·lectiu Cultural de Cinema Popular de Sant Andreu

Som un col·lectiu de Sant Andreu que té la voluntat de crear, mitjançant el cinema, un espai per a la participació, el debat i la reflexió de la ciutadania, des d'una perspectiva alternativa i transformadora de la societat.

Cooperativa de Consum Ecològic El Borró

El Borró és una cooperativa de consum agroecológic de Sant Andreu de Palomar. Treballem per canviar els nostres hàbits consumint allò que necessitem i no el que ens dicta el sistema. Saber què mengem i consumir productes de proximitat. Satisfer les n...

Cooperativa de Consum Ecològic Borronets

L'Associació Borronets funcionem com una cooperativa de consum autogestionada. Ens organitzem per abastir-nos de productes alimentaris ecològics, de temporada i de proximitat.

Club Maillard

Col·lectiu cerveser que resulta un espai de trobada amb la intenció de fomentar la cultura de la cervesa artesana mitjançant la formació, L'el·laboració i la degustació de la mateixa.

Club Social Cap Endavant

Servei d’inclusió comunitària que forma part de l’Associació Arep per la Salut Mental.

Cohabitem Sant Andreu

Associació de Sant Andreu de Palomar per un model d'habitatge cooperatiu i alternatiu.

Cordada, Associació Excursionista i Ecologista

Associació nascuda el 1994 amb la intenció de fomentar i practicar els esports de muntanya, amb un compromís en la defensa de la natura i una actitud solidària envers les problemàtiques socials.

Diables del Mercadal Infernal

La Colla de Diables del Mercadal Infernal neix per fer difusió de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Desenvolupem activitats adreçades a fomentar el sentiment de pertinença i l’associacionisme.

Espai Coneix

Cooperativa sense ànim de lucre i d'inciciativa social composta per professionals de la gestió integral de conflictes i la promoció de la convivència des de la mediació, la facilitació, la participació, la prevenció i la provenció d'eines relacionals...

Fundació per a l’Ajuda de Nens i Joves d’Altes Capacitats

FANJAC és una associació sense ànim de lucre, constituïda el 6 de maig de l'any 2005 per famílies d'infants i adolescents amb altes capacitats. La nostra intenció és ajudar aquest col·lectiu i promoure la creació d'una Fundació a nivell estatal....

Garbuix Teatre

Som un grup de dones amants del teatre que fem allò que més ens agrada: actuar. Garbuix es va formar a l'Escola d'Adults Pegaso.

Grup d’Ajuda Mutua Asperger (GAM Asperger)

Grup d'Ajuda Mútua a mares i pares amb fills i adults afectats pel Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals

Associació educativa, lúdica i cultural reivindicativa adreçada a la població en general i en particular als col·lectius LGTBI (Lesbianes, gais, Transsexuals, Bisexuals i intersexuals).

Grup Pintors de Sant Andreu

El Grup de Pintors de Sant Andreu és una associació formada per pintors de diferents grups de Sant Andreu agrupats per fomentar i divulgar l'art pictòric.

Juguem en Harmonia

Juguem en Harmonia és un espai de joc lliure liderat per veïns i veïnes. Adults i infants de 2 a 6 anys estan convidats a participar-hi i a gaudir-ne, així com a prendre’n part activa, a correspon...

Iaioflautas

Som de la generació que va lluitar i va aconseguir una vida millor per les nostres filles i fills.

La Lírica de Sant Andreu

Associació cultural sense ànim de lucre, fundada l'any 2005, que funciona com a companyia amateur de teatre i sarsuela.

La Lunar Teatro

Associació cultural de teatre, màgia, monòlegs, poesia, dansa i música. Es defineixen com a gent amb ganes: ganes de compartir, de gaudir, de fer i de fer gaudir!

Ateneu_Harmonia_logo_nota_grallera-1

La nota grallera

Aquest és un projecte col·laboratiu de Sant Andreu de Palomar per a infants amb l’objectiu d'aprendre a tocar la gralla i acompanyar als seus gegants o imatgeria en cercaviles i altres esdeveniments festius tradicionals. Creiem que la nostra cultura ...

La Regadora SCCL

És una cooperativa d'habitatges en cessió d'ús a Sant Andreu de Palomar que ha guanyat un dels solars a les antigues casernes de Sant Andreu.

Maiac Batucada

Som un grup jove de batucada de Sant Andreu, format per set integrants. Si alguna vegada has volgut formar part d'un grup de percussió i mai has tingut l'ocasió, pots venir a un dels nostres assajos a provar-ho!

Mamis molonas

Espai de trobada de mares de Sant Andreu per a la criança d'infants d'1 a 3 anys amb la finalitat de fer tribu. S'han organitzat per donar resposta a la necessitat de compartir la criança.

Mujeres Pa’lante

Espai d'acollida de dones per a dones, on l'instrument és l’ensenyança del castellà i el motiu la sororitat. Dones de diversos països d'origen es troben, reconeixen i acompanyen, a través de la so...

Nadons en Harmonia

Espai d'acompanyament a la maternitat que neix del desig i la necessitat de compartir, aprendre, jugar, riure i plorar juntes. Els grups de mares són espais no mixtes per a les mares amb els seus nadons fins a l'any, o encara embarassades.

StAP Social

Entitat que gestiona el Banc d’Aliments de l’Ateneu i que denvolupa una tasca social i contra el malbaratament alimentari. Col·labora amb altres entitats del territori i proveeix de menjar i gesti...

Teatre Pels Descosits

Teatre pels Descosits és una companyia fundada al desembre de l'any 2007. Pels Descosits el teatre és entreteniment, però sense oblidat mai que per sobre de tot és un art, un vehicle d'expressió i comunicació, i, per tant, cultura.

Toquem Fusta

Grup d’aficionats i aficionades a la fusteria, els mobles senzills, la restauració de mobles antics i les joguines infantils de fusta.

Tracututrà batucada

Grup de batucada femení que va néixer al 2021 motivat per la creació d’un grup de dones de La Sagrera - Sant Andreu. Des d’aleshores assagen cada dimarts al vespre compartint música, riures i bons...

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.
L’Harmonia t’escau, per això et convidem a associar-te al projecte. Amb la teva aportació seguirem enfortint plegades l'autogestió de l’Ateneu.
Per petita que sigui, qualsevol aportació és d’agrair i ens ajudarà a continuar promovent, des de la pràctica i l’autogestió, que amb i des de la cultura, podem transformar la realitat que ens envolta.
Tot allò que mai haguessis volgut preguntar sobre l’Ateneu i la seva comunitat

Configuració de cookies


Tanca Més informació