Entitats

Som moltes les entitats i col·lectius que habitem l’equipament i que ens corresponsabilitzem de la seva gestió.

Perquè, com deia Maria Mercè Marçal, juntes farem nostra la nit!

Assata

Col·lectiu d'autodefensa feminista que sorgeix del taller que oferia L'Harmonia: diverses singularitats i trajectòries convergint en un denominador comú.

Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya

L’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya és una associació artística catalana que té la seva seu a Barcelona i que es dedica, principalment, a foment de l’art de l’aquarel·la.

Agrupament Escolta Jaume I

Entitat de lleure d'infants situada a Sant Andreu de Palomar fundada l'any 1955. Formem part d'Escoltes Catalans.

Associació_Capibola_Blues

Associació Capibola Blues

L’Associació Capibola Blues neix a Barcelona al 2003 amb la intenció d’apropar el Blues a un ampli espectre de públic amb una total vocació de compromís social basada en una concepció oberta de l’accés a la cultura per a tothom.

Amics de la Fabra i Coats

Associació d'ex-treballadors de la Coats Fabra, S.A, antiga fabrica textil que des de meitats del segle XIX ha estat per Sant Andreu, juntament amb la Maquinista, la Pegaso i l'Hispano Suiza font de vida per a moltes veïnes. 

Associació Catalana d’Afectats i Afectades de Fibromiàlgia i altres

L'ACAF és una associació d'ajuda mútua formada per persones afectades de fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central (síndrome de fatiga crònica/EM, sensibilitat química múltiple i electrohipersensibilitat).

Associació Catalana d’Amics de les Orquídies

Associació nascuda l'any 1995 conjuntament amb la primera Exposició d'Orquídies Exòtiques, que comparteix un objectiu comú entre les seves membres: les orquídies.

Associació d’Estudis Històrics de l’Automoció

Associació d'ex-treballadors de la Hipano Suiza, ENASA - Pegaso nascuda l'any 2002 i destinada a conservar la memòria històrica de la indústria automobilística. El seu objectiu és promoure la divulgació històrica automobilística.  

Associació de persones amb símptomes de dependència emocional GAEDE

Espai de desenvolupament afectiu i personal, on treballar les dificultats a l'hora d'establir vincles plens i significatius.

Associació per la Defensa de la Gent Gran

Associació que treballa i promou activitats per a persones majors de 65 anys.

Azimut

Fem cursos, tallers i sortides enfocades a l'astronomia i la natura: orientació, descoberta de plantes medicinals, flora i fauna autòctona, i observació del cel....

Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius

Defensem la natura i la salut de les persones, a partir de principis ecològics i socials contribuint a un canvi social. Treballem la diversitat, la cooperació, la solidaritat i la participació.

Col·lectiu Cultural de Cinema Popular de Sant Andreu

Som un col·lectiu de Sant Andreu que té la voluntat de crear, mitjançant el cinema, un espai per a la participació, el debat i la reflexió de la ciutadania, des d'una perspectiva alternativa i transformadora de la societat.

Cooperativa de Consum Ecològic El Borró

El Borró és una cooperativa de consum agroecológic de Sant Andreu de Palomar. Treballem per canviar els nostres hàbits consumint allò que necessitem i no el que ens dicta el sistema. Saber què mengem i consumir productes de proximitat. Satisfer les n...

Cooperativa de Consum Ecològic Borronets

L'Associació Borronets funcionem com una cooperativa de consum autogestionada. Ens organitzem per abastir-nos de productes alimentaris ecològics, de temporada i de proximitat.

Club Maillard

Col·lectiu cerveser que resulta un espai de trobada amb la intenció de fomentar la cultura de la cervesa artesana mitjançant la formació, L'el·laboració i la degustació de la mateixa.

Colla castellera jove de Barcelona

La Jove de Barcelona va néixer el 2010 amb un esperit transgressor i una filosofia urbana per a revolucionar el món dels castells. Amb un mentalitat competitiva, treballem dins el teixit associatiu de la ciutat de Barcelona.

Club Social Cap Endavant

Servei d’inclusió comunitària que forma part de l’Associació Arep per la Salut Mental.

Cohabitem Sant Andreu

Associació de Sant Andreu de Palomar per un model d'habitatge cooperatiu i alternatiu.

Cordada, Associació Excursionista i Ecologista

Associació nascuda el 1994 amb la intenció de fomentar i practicar els esports de muntanya, amb un compromís en la defensa de la natura i una actitud solidària envers les problemàtiques socials.

Diables de Sant Andreu

Diables de Sant Andreu és una entitat sense ànim de lucre que portem més de 30 anys organitzant correfocs i creant espectacles. Ens caracteritzem per les nostres posades en escena agosarades, per fer màgia allà on anem, sempre lluitant contra les inj...

Diables del Mercadal Infernal

La Colla de Diables del Mercadal Infernal neix per fer difusió de la Cultura Popular i Tradicional Catalana. Desenvolupem activitats adreçades a fomentar el sentiment de pertinença i l’associacionisme.

Escola – taller de blues de Barcelona

L’Associació Capibola Blues neix a Barcelona al 2003 amb la intenció d’apropar el Blues a un ampli espectre de públic amb una total vocació de compromís social basada en una concepció oberta de l’accés a la cultura per a tothom.

Espai Coneix

Cooperativa sense ànim de lucre i d'inciciativa social composta per professionals de la gestió integral de conflictes i la promoció de la convivència des de la mediació, la facilitació, la participació, la prevenció i la provenció d'eines relacionals...

Fundació per a l’Ajuda de Nens i Joves d’Altes Capacitats

FANJAC és una associació sense ànim de lucre, constituïda el 6 de maig de l'any 2005 per famílies d'infants i adolescents amb altes capacitats. La nostra intenció és ajudar aquest col·lectiu i promoure la creació d'una Fundació a nivell estatal....

Grup d’Ajuda Mutua Asperger (GAM Asperger)

Grup d'Ajuda Mútua a mares i pares amb fills i adults afectats pel Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

Garbuix – Teatre de l’Escola d’Adults Pegaso

Som un grup de dones que fem teatre amateur i sense ànim de lucre. El grup es va crear i forma part de l'Escola d'adults Pegaso. Pots contactar-nos al següent correu electrònic: garbuixteatre2018@gmail.com

Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals

Associació educativa, lúdica i cultural reivindicativa adreçada a la població en general i en particular als col·lectius LGTBI (Lesbianes, gais, Transsexuals, Bisexuals i intersexuals).

Grup Pintors de Sant Andreu

El Grup de Pintors de Sant Andreu és una associació formada per pintors de diferents grups de Sant Andreu agrupats per fomentar i divulgar l'art pictòric.

Iaioflautas

Som de la generació que va lluitar i va aconseguir una vida millor per les nostres filles i fills.

Ateneu_Harmonia_logo_nota_grallera-1

La nota grallera

Projecte col·laboratiu per infants amb l’objectiu d'aprendre a tocar la gralla i acompanyar als seus gegants o imatgeria en cercaviles i d'altres actes festius tradicionals.

La Lírica de Sant Andreu

Associació cultural sense ànim de lucre, fundada l'any 2005, que funciona com a companyia amateur de teatre i sarsuela.

La Xarxa de Sant Andreu de Palomar

La Xarxa és una entitat de base associativa per agrupar voluntàriament totes les persones, per donar la possibilitat de donar una resposta social coordinada de tots i totes qui s'apleguen amb els ...

Maiac Batucada

Som un grup jove de batucada de Sant Andreu, format per set integrants. Si alguna vegada has volgut formar part d'un grup de percussió i mai has tingut l'ocasió, pots venir a un dels nostres assajos a provar-ho!

Nadons en Harmonia

Nadons en Harmonia vol ser un espai participatiu i cooperatiu per tal d’ anar adaptant les dinàmiques i activitats d’acord amb les necessitats i prioritats que anem determinant col·lectivament.

Sahandreu

Sahandreu és una associació de solidaritat amb el poble sahrauí formada per promoure el suport polític i humanitari al poble sahrauí, forma part de la federació de l’ACAPS.

StAP Social

StAP Social som un col·lectiu que tenim per objectiu ajudar a persones i famílies amb poc recursos a través de diverses campanyes, com per exemple, el Banc d'Aliments.

Tabalers AFA Can Fabra

L’AFA Can Fabra és l’entitat sense ànim de lucre que agrupa les famílies dels alumnes de l’escola Can Fabra que decideixen col·laborar-hi. En aquest cas, els Tabalers som una de les comissions de l'AFA.  

Teatre Pels Descosits

Teatre pels Descosits és una companyia fundada al desembre de l'any 2007. Pels Descosits el teatre és entreteniment, però sense oblidat mai que per sobre de tot és un art, un vehicle d'expressió i comunicació, i, per tant, cultura.

SensetunohihaHarmonia!

La Gestió Comunitària és un camí que hem de recórrer juntes. T'emplacem a prendre part dels diferents mecanismes de participació que donen sentit a aquest projecte.