33,7554,00

Neteja
El preu reduït només s’aplica en els següents criteris i fent entrega de la documentació pertinent de forma presencial i/o online abans de l'inici del curs:
  • Persones menors de 21 anys – Document oficial d’identitat.
  • Persones en situació d’atur – Certificat de demandant d’ocupació no ocupat del SOC (si hi cap, afegir:", anterior a la data en què es realitzi la inscripció)."
  • Persones amb diversitat funcional – Certificat de Reconeixement de la Discapacitat o Targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

En aquest taller treballarem diverses tècniques com el dibuix amb llapis, oli, acrílic, aquarel·la, pastel, carbó, etc, des del nivell més bàsic fins a tècniques més creatives. També recorrerem diferents places i parcs de Sant Andreu per captar sobre el paper la seva singularitat. Aprendrem a observar l’entorn i a encaixar-lo en el nostre dibuix. Adquirirem coneixements sobre paisatge, perspectiva, dibuix i pintura,  alhora que aprendrem a reflectir la realitat i la pròpia inspiració de l’artista que portem dins. 

Les persones inscrites heu de dur o tenir el vostre propi material de pintura.  Material lliure per la primera sessió, la resta del material es definirà a la primera sessió del taller.

Consulta les Condicions d'inscripció.