Agenda

Carregant Esdeveniments

13a calçotada ecològica i popular de Sant Andreu de Palomar

Data

09.03.19

ELS TIQUETS PER LA CALçOTADA JA ESTAN EXHAURITS.

La Calçotada Ecològica i Popular de Sant Andreu de Palomar arriba a la tretzena edició i des de dimarts 26 de febrer podeu passar pel taulell d’informació de l’Ateneu L’Harmonia a comprar els tiquets, a preu d’11€. No us quedeu sense! Enguany, els tiquets es podran pagar amb targeta (TPV).

Ja podeu prendre nota de la data i el lloc: dissabte 9 de març als Jardinets de Can Fabra. 

Programa:

11:45h Cercavila, a càrrec de Diables de Sant Andreu
12:30h Jocs populars, a càrrec de la Cia. La Gralla
14:00h Dinar
15:30h Joc del Quinto
16:00h Concert a càrrec dels andreuencs Kill Fiction

Serà tot un dia ben farcit de propostes i activitats per a tots els públics. Una jornada per fer poble i per compartir amb les nostres veïnes, amigues i familiars.

A partir de les 9 del matí sereu molt ben rebudes als Jardinets per participar en el muntatge i preparació de la calçotada. Necessitem moltes mans i molta energia per coure calçots, tallar verdures, muntar taules i cadires i gaudir d’una jornada plegades.

Ens hi trobem?

Ah! I si tens diaris a casa que hagis de llançar o no sàpigues què fer-ne, no pateixis. Ens els pots portar a l’Ateneu L’Harmonia, que ens aniran genial per mantenir els calçots ben calent! El nostre horari d’atenció és de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 21.30h.

Encara no has vist el vídeo resum de la calçotada de l’any passat? La Judit, membre del col·lectiu Diables de Sant Andreu, va fer aquest vídeo. Mira’l, mira’l.. i sabràs que enguany no et pots perdre l’esdeveniment de l’any!

Organitza: Federació d’entitats socioculturals i de lleure de Sant Andreu de Palomar

Preu

11€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal