Cinefòrum: Visionat del documental 'Fonko' i música africana. MusicAula/Missió Kènia. | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Cinefòrum: Visionat del documental ‘Fonko’ i música africana. MusicAula/Missió Kènia.

Data

23.02.19 a les 19.00

El proper dissabte 23 de febrer a partir de les 19.00h, et convidem al visionat de ‘Fonko’, en col·laboració al In-Edit Festival i Bit Lab i en realitzarem un col·loqui posterior.
 
El documental fa una mirada al continent africà on existeix des de fa anys una escena musical contemporània plena de vitalitat. ‘Fonko’, que en idioma wolof fa referència a ‘cuidar o construir algo entre totes’, explora l’àfrica del segle XXI a través de la seva música urbana i les revolucions musicals que han tingut lloc als gèneres Kuduro, coupé-decalé, ndombolo, azonto, afrobeat o house sudafricà.
 
Produït per Tobias Janson i dirigit per Goran Olsson, Daniel Jadama i Lars Loven, van recórrer durant tres anys les principals capitals africanes per a produir el documental.
 
I de 22 a 00h a l’espai relacional hi haurà una sessió de música africana en col·laboració a Pioneer DJ Kids.

Per a més informació pots consultar la pàgina web de l’associació o el seu perfil de twitter.

Organitza: Associació Bit Lab Cultural. Bit Lab col·labora amb Arquitectos Técnicos sin Fronteras per construir una escola a Kithunti (Kènia)

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal