Agenda

Carregant Esdeveniments

Cicle Cosir, teixir, brodar. Exposició: Las Magas

Data

25 maig - 5 juny

Exposició sobre la tasca realitzada pel Grup de Dones cosidores de Trinitat Vella. Coneixerem el procés que han fet per desenvolupar el projecte “Las magas”. 

Las Magas és una idea original de comuArt. Projecte per al disseny i fabricació de vestuari escènic, realizat per la cia. Pedra,  que neix de la voluntat de Pla de Barris i Barcelona Activa de treballar per millorar l’ocupació de les veïnes de Trinitat Vella. Proposa ampliar les competències d’aquestes dones i vehicular aquesta activitat cap a una projecció sòcio-professional (amb el valor afegit d’establir un vincle amb el sector artístic i de la cultura).

Les participants passen per tots els processos relacionats amb un encàrrec d’un projecte de vestuari escènic i realitzen unes pràctiques transversals a la formació dissenyant i produint part del vestuari de la Cavalcada de Reis 2018 del barri.

Inauguració: 28 de maig a les 18.30h

Coorganitzat amb l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, el Grup de dones cosidores de Trinitat Vella, el Servei d’Interculturalitat, el Banc del Temps de Trinitat Vella i l’Ateneu L’Harmonia.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal