Agenda

Carregant Esdeveniments

Cicle Orelletes. Concert de Festa Major amb Pol Fuentes

Data

27.11.21 a les 12.00

En Pol Fuentes és un creador multidisciplinari nascut a Barcelona l’any 1983. Les seves principals activitats han estat en el camp de la l’audiovisual i la música, tot i que també ha treballat en altres disciplines com ara la interpretació, el teatre o la il·lustració. De 2004 a 2015 Pol Fuentes és cantant, guitarrista, lletrista i compositor principal del grup de rock Rosa-Luxemburg. Després de la dissolució del grup publica el seu primer disc en solitari “Una Nova Guerra (PICAP, 2016)

Durant 4 anys ha acompanyat a el seu germà Eric Fuentes (The Unfinished Sympathy) en les gires de dos dels seus discos en solitari. Ha col·laborat ocasionalment amb grups com la Companyia Elèctrica Dharma, Mine! o ós Bru.

Quan una persona veu per primer cop un concert d’en Pol Fuentes es queda bocabadada perquè probablement no ha vist mai res semblant. En aquest concert de la gira de Saturn Negre, Pol Fuentes guia a l’espectador per un viatge narratiu ple de sorpreses i transformacions que sedueix i hipnotitza el públic. Tres músics de primer ordre ens acompanyen.

Si vols descobrir a fons el disc Embranzida pots escoltar l’entrevista que li van fer al programa Els Experts de Catalunya Ràdio.

Acte de Festa Major.

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal