Comunitzar la música. Trobada per compartir formes diverses i alternatives de fer, organitzar i escoltar música. | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Comunitzar la música. Trobada per compartir formes diverses i alternatives de fer, organitzar i escoltar música.

Data

21.03.20 a les 10.00

La jornada “Comunitzar la música”, organitzada per persones i col·lectius implicats en la programació del BAM Cultura Viva, vol ser un lloc de trobada, intercanvi de coneixement i fins i tot concreció de propostes, a l’entorn de pràctiques diferents al que marca el mercat més convencional. Parlarem de formes de fer música, és a dir, del que fan els músics, la seva activitat per tocar, composar, enregistrar…; parlarem de formes d’organitzar la música, és a dir, del que fan la gent que munta concerts, festivals, segells…; i parlarem de formes de d’escoltar i rebre música, és a dir del públic i el seu / nostre apropament a la música, tant en l’escolta d’enregistraments com en la música en viu i altres tipus d’escolta col·lectiva.

En la trobada ens agradaria, per tant, que ens trobéssim persones interessades o vinculades a tot el microsistema musical, tant amb pretensió professional com sense, oblidant per aquest dia la separació de les nostres pràctiques i buscant la interacció entre elles.

Durant la jornada hem previst temps per escoltar propostes, per intercanviar idees i debatre en grup, per dinar i per començar a pensar propostes d’actuació.

Per a inscriure’t a la jornada fes clic aquí.

Organitza: BAM Cultura Viva

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal