Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert 08030 creART!

Data

16.06.18 a les 17.00

El passat setembre, coincidint amb inici de curs, i per segon any consecutiu, vam obrir la convocatòria artística “08030 creART“, una convocatòria que ofereix espais de creació de manera gratuïta a persones joves que desenvolupin projectes artístics a Sant Andreu de Palomar. La convocatòria té com a finalitat el suport, la promoció i l’estímul de la creació artística entre la població jove, tot potenciant la difusió i visibilització dels processos i resultats artístics que se’n derivin.

Durant aquest any, els grups seleccionats han estat assajant les seves propostes artístiques als bucs de l’Ateneu i ens les mostraran el proper 8 de juny de 2019 a les 22h a l’Institut Martí i Pous, dins del recinte de la Fabra i Coats, on el bon rotllo, l’humor i la bonca música no hi faltarà!

Els participants al primer concert que han format part de la residència artística per a grups joves de l’Ateneu són:

17h – El último mono – Membres: Roger Vilà, Cristina Martí i Daniel Labrador

Aquest any es proposen fer un salt de qualitat amb la música i plantejar una gira totalment diferent que serà quasi tota de cançons pròpies, a més a més comptaran amb un guitarra nou, per tan serà un projecte a dos guitarres tal i com es podrà veure en el disc que es gravarà el desembre a Vilafranca del Penedès (Estable Records).

Per a més informació del grup pots consultar la seva pàgina de Facebook, el seu perfil a Instagram i la seva pàgina a Youtube.

18h – Istari

Ens sorprendran amb versions de música heavy i rock!

Per a més informació del grup pots consultar el seu perfil a Instagram.

19h – Voël – Membres: Gabriel Porcel, Paula Calbet,  Marc Manyà, Gerard Aguilar

Grup format per 4 instrument(iste)s: violoncel, veu, piano i bateria. A més, col·laboren amb dues ballarines en dos temes instrumentals -un dels que també combina poesia. és per aquest motiu que els agrada considerar-se un projecte multidisciplinar, més que un grup de música convencional.

Es mouem entre el New Age, la balada Rock i el Swing. Volen compondre cançons en català, amb lletres sensibles i properes alhora poètiques. Tenen idea de presentar aviat un EP al voltant de la idea de “Despertar” de la letargia la ciutat i la societat en general, de no donar valor a allò que realment importa. El nom, Voël, significa ocell, i és també el títol d’una de les cançons amb coreografia. Les ales i el vol de l’ocell són part de la metàfora i van una mica en aquesta direcció. Tant de bo, a través de la seva música, algú tingui més ganes de mirar enlaire i aixecar els peus de terra.

Per a més informació pots consultar el seu Bandcamp, la seva pàgina de facebook i el seu perfil a Instagram.

20h – Danny’s Choice – Membres: Daniel Cases, Marc Grau, Marta Pairó, Ion Cortada, Carles Miñambres i Luca Turbia

Nascuts al 2015 durant una estada a Madrid, Danny’s Choice és un grup de música folk irlandesa, americana i catalana. Format per joves músics, volen aprofundir en la seva proposta musical, apropar-la a tot tipus de públics i composar temes propis. Creuen que la música tradicional és música festiva i per tant es proposen que la seva proposta sigui tant escoltada com ballada. A banda, però, també interpreten cançons melancòliques i tranquil·les. La banda està formada per violí, guitarra, banjo, mandolina, guitarra, melòdica, baix i veus. El seu repertori també inclou versions de músics tan diversos com The Beatles, Old Medicine Crow, Bob Dylan, The Lumineers, Ovidi Montllor i Lluís Llach.

Per a més informació pots consultar la seva pàgina de Facebook, la seva pàgina de Youtube i el seu Soundcloud.

21h – Rebombori (acústic)

Un grup de rock de mestissatge que pretén inundar els escenaris amb un directe explosiu que inclou cançons pròpies que parlen de lluita i rebel·lió,passant també per la vessant més festiva.

Per a més informació pots consultar la seva pàvina de Facebook i el seu perfil a Youtube

Organitza: Comissió jove i comissió de programació

 

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal