Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert: Albert Feliu

Data

11 març a les 16.30

L’Associació Amics de la Gent Gran ens proposta un concert acústic del cantautor Albert Feliu, cançons populars d’ara i d’abans. Adreçat a persones grans del districte de Sant Andreu.

Des d’Amics de la Gent Gran tenen la missió de lluitar contra la soledat i la marginació a les que queden exposades milers de persones grans. Ho fan mitjançant l’acompanyament emocional de persones voluntàries i la sensibilització de la societat, amb el desenvolupament de projectes socials i campanyes. Organitzen activitats de socialització forma regular adreçades a persones grans de la ciutat, amb l’objectiu de crear xarxa amb entre veïns i veïnes de cada districte de Barcelona.

Aquest concert va adreçat doncs, a aquelles persones grans del barri de Sant Andreu que tinguin ganes de gaudir d’una tarda de música, i les que tinguin ganes de conèixer el que fa l’associació d’Amics de la Gent Gran.

Per a més informació pots consultar la pàgina web de l’associació, la seva pàgina de facebook o el seu perfil de twitter.

Organitza: Associació d’Amics de la Gent Gran

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal