Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert amb Pol Fuentes i Ginestà

Data

21.04.18 a les 22.00

Pol Fuentes, ex membre de Rosa – Luxemburg, ens avançarà les cançons del seu segon disc en solitari “Enbranzida” (Picap, 2018) acompanyat de tota la banda. Al seu concert podrem observar en escena la metamorfosi d’un front-man que com un home llop, esgarrinxa la seva roba per transformar-se a estones en un cantautor íntim que tanca amb els ulls clucs i després en una animal ebri d’energia rockera. En els seus potents texts hi trobarem sinceritat, pensament crític i narracions que ens transportaran a altres paisatges.

Per a més informació de’n Pol Fuentes pots consultar la seva pàgina de facebook.

Ginestà és un grup jove que va néixer fa poc més de mig any a Barcelona i està format per cinc persones vingudes de diferents punts del país; amb Pau i Júlia (de Sant Andreu de Palomar) a la veu, dos germans implacables amb una connexió molt especial i acompanyats d’una banda exquisida amb l’Andreu a la guitarra, la Zoe al baix i en Macià a la bateria. Tots junts fan de Ginestà un projecte ple de força i tendresa amb un denominador comú: les lluites d’ahir i avui. A mig camí entre el pop, el folk i la cançó protesta, Ginestà és tota una declaració d’intencions sincera i desafiant. El mateix títol dona pistes de com es desenvoluparà rítmicament i recorda al títol de l’EP del seu anterior projecte: La Púrria.
“Neix” (autoeditat, 2018) és el primer treball de les barcelonines gravat a l’Atlántida Estudio i està compost per deu cançons en català i una en castellà. El disc compta amb col·laboracions com les de Gemma Polo de Roba Estesa o Vera Carryon de Mafalda.

Per a més informació pots consultar la seva pàgina de facebook i el seu perfil de twitter.

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació