Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert de Festa Major amb La Cosa Pública i Istari Band

Data

04.12.19 a les 20.30

Què et sembla si et diem que per segon cop dins la Festa Major, tres projectes del recinte de Fabra i Coats unim forces i ens animem a co-organitzar un concert a la Fàbrica de Creació? Ho petarem ballant i cantant a ritme de La Cosa Pública i Istari Banc. I això no podria sortir bé sense les companyes de viatge de l’Afluent i la Fàbrica de Creació!

La Cosa Pública

La Cosa Pública és el nou projecte de Roger Pelàez i Vidal Soler. “Ens vam trobar un migdia encara que no ens coneixíem i vam dinar puré de patates. No del pre-cuinat si no de patata de veritat. Al pis petit hi havia un quisso que ballava claqué tota l’estona. En acabat de dinar vam agafar el que quedava de l’ampolla de vi i ens vam tancar al quarto una estona. Quan en vam sortir les cançons ja estaven fetes i dretes. Vull pensar que ens vam trobar perquè les cançons ens ho van exigir. I vull pensar que podíem molt bé no haver-los fet cas, però que no som prou valents com per viure desafiant una cançó que ens persegueix. Ho vam fer com hem fet totes les coses que hem fet des que som vius: Perquè no teniem escapatòria”

Istari Band

Istari Band és un dels grups seleccionats de la convocatòria artística jove 08030 creART! a l’Ateneu L’Harmonia. Ha estat assajant les seves propostes artístiques als bucs de l’Ateneu. Istari, una banda de Heavy Metal de Sant Andreu formada per Gerard Gómez (Bateria), Marc Moltó (baix), Oriol Castells (Guitarra), Ferran Morata (guitarra) i Emma Ruano (veu). Interessada en explorar l’estil Metal des de les influències i perspectiva que ha anat treballant al llarg de la seva vida. des d’estils com el Blues fins el Punk. El seu repertori es nodreix de versions i també cançons pròpies.
Acte de Festa Major

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal