Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert de Festa Major amb Malestar General, Alma afrobeat feat Marga Mbande i EAM

Data

07.12.18 a les 22.00

Què et sembla si et diem que per primer cop dins la Festa Major, tres equipaments del recinte de Fabra i Coats unim forces i ens animem a co-organitzar un concert a la Fàbrica de Creació? Ho petarem ballant i cantant a ritme d’EAM – Exèrcit d’Alliberament Musical, Alma Afrobeat Ensemble feat Marga Mbande i Malestar General. I això no podria sortir bé sense les companyes de viatge de la Colla Castellera Jove de Barcelona i la Fàbrica de Creació!

EAM
L’EAM es forma arran de la unió de dues bandes empordaneses, una de punk i una de rap l’any 2011. El detonant de la unió va ser presentar-se a un concurs provincial de bandes (Destaca’t), on l’EAM va crear unes bases instrumentals per a reforçar les lletres dels MCs. Actualment la banda ha enregistrat el seu tercer LP titulat “El Foc Que No s’Apaga” a Atomic Studios amb el productor Mark DaSousa. Aquest nou treball té la previsió de veure la llum el 8 de Març.

Alma Afrobeat Ensemble

Alma Afrobeat Ensemble va una mica més enllà de l’afrobeat clàssic i afegeix alguns tocs de hip-hop, blues o reggae, pel que podríem dir, que aquesta banda representa l’evolució d’aquest estil modern.

Malestar General

Aquesta banda torna un cop més al seu poble, Sant Andreu, qui els hem vist néixer. Tot un plaer poder comptar amb vosaltres i ballar amb les versions més canyeres de punk-rock. Que seria un concert de Festa Major sense la música dels Ramones, The Clash, Pixies, Smiths o Blur?

Acte de Festa Major

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació