Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert: Coalición Kanalla, Mateolika i Monstruación

Data

26.11.16 a les 22.00

Coalición Kanalla neix el desembre del 2004 a partir de la dissolució d’Els Pixess i Komando Moriles. El seu directe, contundent, enèrgic i nostàlgic, recorda els grans èxits del punk-rock estatal de les dècades dels 80s i 90s, amb un so actual i propi. “Flojos de pantalón”, “No somos nada” o “Campo amargo” formen part del seu repertori, farcit de versions dels mítics Barricada, Rosendo, La Polla Records, Kortatu, Delirium Tremens, Soziedad Alkoholica, Parabellum, Extremoduro, Cicatriz, M.C.D, Código Neurótico, Siniestro Total, entre d’altres.

La vida al barri, els viatges, les imatges, les paraules, les converses de matinada i les confrontacions polítiques i socials són les fonts del nou disc de Mateolika, “No apto para cabezas huecas”. Una petita bogeria demencial de mil ritmes i colors que ha degenerat en un show músicoteatral disposat a rebentar les ments tancades de qui es nega a veure les coses des d’altres punts de vista. Mateólika arriba a l’Harmonia havent realitzat més de 300 shows per mig món… Però aquesta vegada no ve sol! Què tal si fem un TRIO? No t’ho perdis per res del món.

Monstruación són una llegenda, una de les bandes de la Barcelona punk dels 80 que encara sobreviu. Originaris de Cornellà, van ser pioners en barrejar ska, reggae, punk, rock i  hardcore, així com el primer dels grups de l’época en girar fora dels circuits comercials en squats, sales i festivals europeus de França, Alemània, Suissa, Holanda….
Integrants del movimient anarco-punk de la península ibèrica, van escriure lletres que continuen estant a l’ordre del dia i que parlen de corrupció, mentides i enganys. A L’Harmonia presentaran les cançons dels seus dos primers treballs discogràfics: “Kornellà ciutat d’àfrica” i “Insubmissió total”.

Acte de Festa Major!

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal

Configuració de cookies


Tanca Més informació