Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert de fi de curs de l’Escola Taller de Blues

Data

07.06.19 a les 19.00

L’Escola de Blues és un projecte nascut a Nou Barris l’any 2008 i que ha estat possible gràcies al suport del teixit associatiu de La Prosperitat, passant els seus primers anys de vida entre l’Ateneu Popular 9 Barris, el Casal de Joves i el CEIP Antaviana fins el 2014, quan es van traslladar al recinte del Poble Espanyol on, gràcies a un especial contracte de contraprestacions en forma de continguts, van poder garantir l’estada sense haver d’assumir el cost íntegre d’un lloguer impossible d’assumir.

Finalment, però, i després de més de 10 anys d’activitat (els darrers 5 al Poble Espanyol), l’empresa gestora d’aquest va decidir no renovar-los el contracte de cara al 2019, per poder oferir l’espai a un nou client del teixit empresarial de Barcelona, generant-ne moviments especulatius. A més, les responsables de la gestió del Poble Espanyol van avisar l’Escola de Blues amb un termini que va generar poc marge d’actuació per part d’aquesta, tenint en compte tota l’estructura lectiva, i que ha acabat generant un efecte negatiu per al desenvolupament de les seves activitats ordinàries, sotmetent així a l’alumnat a una temporalitat d’incertesa i fent que perilli la supervivència del projecte docent. 

Aquest any, ha estat un plaer per l’Ateneu poder donar continuïtat al projecte autogestionat de l’Escola de Blues mentre ha intentat disposar d’una solució definitiva sense haver d’aturar la seva activitat el passat desembre de 2018 i que podria haver significat la desaparició del projecte. Des de L’Harmonia exigim una solució i esperem que no la ciutadania no perdem un projecte com el de l’Escola de Blues, una iniciativa de base que fomenta la concepció de la cultura oberta i que ajuda a divulgar un gènere d’ampli reconeixement.

L‘Escola Taller de Blues oferirà el concert fi de curs 2018 / 2019, on descobrirem el gran talent de l’alumnat amb les actuacions dels Combos de l’Escola. I per acabar la tarda amb bon ritme ens proposen una jam session oberta a tothom qui vulgui participar-hi.

Ens acompanyes a celebrar els 10 anys de vida del projecte?

T’hi esperem!

Per a més informació pots consultar la seva pàgina web.

Organitza: Associació Capibola Blues

Preu

Gratuït

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal