Concert: Presentació del disc "Sal, Arena y Mar" de La Mare & Mabel Flores | Ateneu L'Harmonia | Gestió comunitària a Sant Andreu de Palomar

Agenda

Carregant Esdeveniments

Concert: Presentació del disc “Sal, Arena y Mar” de La Mare & Mabel Flores

Data

17.11.18 a les 22.00

La Mare presenta el seu nou i esperat projecte “Sal, Arena y Mar”, qui acompanyada de la seva banda “El Combo Guánabi” faran tremolar les principals ciutats de la península amb les seves noves cançons i altres que ja són autèntics himnes per al seu públic. Al disc hi trobem influències afrollatines, de ritmes que sonen a terra, arrel i a Sud. Lletres, com sempre, carregades de força i missatge, unides a la presència escènica de La Mare. Un espectacle que brilla per la seva puresa, qualitat i carisma.

Mabel Flores i la seva cançó protesta crea un so orgànic a ritme de reggae, ska, pop-rock i músiques del món, amb un missatge feminista i compromès. és una explosió de sentiment, de lluita i sinceritat, un viatge entre l’alegria, el desconsol, l’humor i allò quotidià. Un cant a la resistència, a la lluna, a les dones que lluiten, als cors oberts de bat a bat. Al concert ens presentarà el seu darrer àlbum en solitari “Entre mujeres”, una proposta que ens farà viatjar a ritme de reggae, pop-rock, ska i worldmusic entre l’alegria, el desconsol, l’humor i allò quotidià. Un bany de sensibilitat, ironia, feminisme i vitalitat en forma de cançó. L’acompanyarà en Peri a la bateria.

Les entrades tenen un preu de 6€ i les pots comprar fent clic aquí.

Preu

6€

Afegeix als teus calendaris

Google Calendar

iCal